Over ons

't Boshuys is sinds mei 2021 in handen van Richard en Monique Luppes. Wij draaien 't Boshuys samen met onze dochter Susan. Wij zijn deze uitdaging aangegaan, omdat wij iets nieuws wilden doen en toe waren aan een nieuwe uitdaging. Met beide nog een baan ernaast en weinig tot geen horeca-ervaring was dit natuurlijk een spannend besluit. Extra spannend maakte het dat wij dit avontuur zijn aangegaan in de corona-periode.

Niet wetende dat deze periode juist een succes zou worden, zijn we rustig aan begonnen met take-away drankjes, gebakjes en warme snacks. Toen daar dan eindelijk versoepelingen van de regels waren, mochten we onze gasten verwelkomen op ons terras. Vanaf dat moment zijn we diverse dingen rustig aan gaan aanpassen/uitbreiden. De kaart, het aantal zitplekken, de aankleding etc. Tot op heden zijn we nog bezig met diverse aanpassingen, maar wat vinden we het leuk om te doen en wat zijn de reacties positief.

Background Image
Background Image
Toekomstplannen

Zoals velen van jullie weten, zetten we de plannen van de vorige eigenaren (familie Pastoor) gewoon door. Dit houdt in dat het pannenkoekenrestaurant er komt.

'Wanneer is het pannenkoekenrestaurant klaar?' Wij hebben geen datum voor wanneer het af is. Bij zo'n verbouwing komt natuurlijk veel kijken, zeker in deze tijd. Zodra er vorderingen zijn, kunnen jullie deze volgen op onze socials.

De Locatie

't Boshuys heeft natuurlijk een prachtige locatie tussen de Echtense bossen. Het bestaat uit 3 panden. Een klein zwart huisje, een overkapping en een grote schuur. Wat voorheen als kantoor van Staatsbosbeheer diende, heeft dus nu een heel andere functie.

Zwarte huisje: Dit is onze werkplek. Hier zit onze keuken en spoelkeuken. Er is binnen geen zitgelegenheid.

Overkapping: Dit dient als overdekt terras. Wanneer het de weersomstandigheden wat minder zijn, kunnen de gasten hier binnen vertoeven. We hebben het gezellig aangekleed en leuke zitplekjes gecreƫerd. Ook kun je hier lekker neuzen tussen de boeken. In de wintermaanden kan het fris zijn binnen, dus neem je jas mee. We zetten graag de heaters voor je aan en delen kleedjes uit. Het plekje voor de houtkachel is favoriet merken we.

De grote schuur: In de zomervakantie was het de vestiging van Art-To-Go. Een prachtige kunstexpositie uit Ruinen. In deze schuur staan enkel wat boeken. De schuur zal worden verbouwd tot pannenkoekenrestaurant.

Background Image
Onze visie

Wij vinden het woord 'genieten' heel belangrijk. Natuurlijk genieten. Een ongedwongen, gezellige en huiselijke sfeer. Ook vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom proberen wij zo vaak mogelijk even een praatje te maken op het terras met onze gasten.

We proberen jullie bezoek op welke manier dan ook onvergetelijk te maken. Ook vinden we het geweldig om te zien hoe onbekende gezichten nu bekenden zijn geworden. Van alle lieve en positieve reacties krijgen wij elke keer weer een energie-boost.

Onze slogan: Voel je thuis bij 't Boshuys.